Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge laat verdediger vertrekken

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Ivan Tomecak is officieel teruggekeerd naar thuisland Kroatië. NK Rijeka heeft de komst van de verdediger op zijn officiële kanalen bekendgemaakt.

De 29-jarige Tomecak verlaat Club Brugge zo al na een jaar. Daarin kwam hij maar tot negen officiële wedstrijden voor Club Brugge. Bij Rijeka tekende de rechtsback een contract tot het einde van het seizoen. In het verleden speelde hij al bij die club van 2013 tot 2015.

In 2017 kwam de verdediger aan bij KV Mechelen na avonturen bij het Oekraïense Dnipro Dnipropetrovsk en het Saoudi-Arabische Al-Nassr. Vervolgens ging Club hem halen bij Malinwa. Dit seizoen speelde  Tomecak enkel in de deerste drie wedstrijden van de Jupiler Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws