Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe publiekslieveling Schrijvers: “Als ze allemaal jouw naam roepen, dat is écht een kippenvelmoment”

Met zijn tiende doelpunt van het seizoen loodste een magistrale Siebe Schrijvers zijn Club Brugge gisteren naar een klinkende 3-1 zege tegen Genk. De 22-jarige Limburger mocht het na de match dan ook uitleggen als man van de match.

Schrijvers maakte met een doelpunt en een assist korte metten met zijn ex-ploeg, maar van welk moment in de match genoot hij nu het meest? “Als ik mag kiezen dan toch wel het doelpunt, denk ik. Ik neem de bal perfect op de slot en hij gaat mooi in het hoekje. Daar ben ik het meest blij mee, maar ik denk dat we alle elf of zelfs veertien een heel goeie match gespeeld hebben”, aldus onze technisch vaardige pocketspits.

“We wisten op voorhand al dat dit Genk te pakken is. Het is natuurlijk een heel goeie ploeg, ze hebben dat al het hele seizoen getoond, maar we hebben vandaag getoond dat het heel moeilijk is om hier te komen winnen. Die gewonnen match tegen Salzburg was sowieso een boost, we hebben getoond wie Club Brugge is. Het zat goed in het hoofd en die lijn hebben we vandaag doorgetrokken”, aldus Schrijvers.

Onze Belgische zomeraanwinst is intussen al clubtopschutter, een titel die hij ook dankt aan zijn spitsbroeder Wesley Moraes: “Hij is groot en sterk en heeft alles wat een diepe spits moet hebben. Als ik een vrije rol achter hem kan bekleden, is dat heel leuk. Mijn rendement? 10 goals en 3 assists, dat zegt genoeg, denk ik hé. Ik heb niet eens zoveel gespeeld, maar ik ben heel blij met het rendement dat ik dit seizoen haal.”

En dan was er nog de geweldige steun van het publiek, dat Siebe Schrijvers een open doekje gaf bij zijn vervanging en geregeld zijn naam scandeerde: “Kippenvel hé! Club heeft schitterende supporters en als ze dan allemaal jouw naam roepen, dat is echt een kippenvelmoment.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws