Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mats Rits blikt terug op drukke weken en wijst op belangrijke troef die van pas zal komen in play-off 1

Cercle, Salzburg, Genk, Salzburg én last but not least Anderlecht. Vijf intense en zware matchen in amper twee weken heeft Club Brugge afgewerkt en hoe hebben de spelers dat verteerd? Een vraag voor middenvelder Mats Rits, die de laatste tijd flink wat minuten maakte.

De spelersgroep van Ivan Leko kan zich eindelijk weer eens een volledige week voorbereiden op een wedstrijd, al ligt Mats Rits eigenlijk niet wakker van een drukke speelkalender: “We waren niet moe. Er zaten drie dagen recuperatie tussen Salzburg en Anderlecht. Tijdens die drukke weken hebben we getoond dat we fysiek heel sterk staan. In geen enkele wedstrijd zijn we eigenlijk fysiek overlopen”, meent de controlerende pion.

Blauw-zwart kreeg wel een zware 4-0 om de oren in Salzburg, een valse noot na de thuiszege tegen de Oostenrijkse topclub en de ook al overtuigend gewonnen topper tegen Genk: “We hebben inderdaad een serieuze patat gekregen, al was die 4-0 lichtjes overdreven. Het waren twee drukke weken, die we liever op een betere manier hadden afgesloten. Maar het is nu niet anders. Na donderdag hebben we nog nagepraat, maar vrijdag werd de knop omgedraaid”, vertelt Rits aan Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws