Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko ontsnapt op persbabbel niet aan vraag over Vormer, al kan trainer ermee lachen: “Fantastisch”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)
Ivan Leko moest op de persconferentie in de aanloop naar de stadsderby nog eens terugkomen op het incident met Ruud Vormer.

Zondag is het zover, de onvervalste Brugse stadsderby. Ivan Leko blikte vandaag vooruit naar die voor de fans symbolische affiche, maar de eerste vraag die hij kreeg, ging allerminst over de sportieve strijd tegen Cercle.

De aanwezige journalisten waren er immers als de kippen bij om de pas verjaarde Leko te bestoken met een vraag over het incident met Ruud Vormer. Tot groot jolijt van de Brugse coach: “Fantastisch! Zondag is er een mooie Brugse derby en de eerste vraag gaat over Ruud Vormer…”

Onze Kroatische trainer kwam nog een laatste keer terug op de veelbesproken reactie van de Nederlandse kapitein na zijn vervanging tegen AA Gent: “Dat blijft intern, maar we hebben zowel individueel als collectief een goed gesprek gehad. In voetbal kan zoiets gebeuren, dat is normaal. Zeker gezien het resultaat van 1-1, dat voor druk en stress zorgt bij mij en de spelers.”

Er is echter niks gebroken tussen Leko en Vormer: “We doen voort, we werken al 20 maanden samen met heel mooie momenten zoals een titel, Supercup, Gouden Schoen en een nieuw contract. Dat zijn zaken die trouwens ook op training gebeuren, dit is niet iets dat we moeten dramatiseren. We moeten niet naar het verleden kijken.” Amen.

© Play Sports

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws