Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko in de problemen bij Club? “Dat gevecht kan hij niet winnen”

Na het gelijkspel van Club Brugge tegen KAA Gent komen er meer en meer vraagtekens achter de naam van coach Ivan Leko. Ook de gewisselde Ruud Vormer uitte zijn onvrede.

Volgens Aad de Mos zoekt Leko een verantwoordelijke voor de slechte resultaten. “Leko voelt aan dat het niet draait en zoekt een zondebok”, vertelt de Mos aan Het Nieuwsblad. “Maar dat mag hij niet op de rug van de spelers doen. Een trainer moet weten dat hij dat gevecht niet kan winnen.”

Vormer moet wel zijn excuses aanbieden, vindt de Nederlandse analist. “Die zijn essentieel om het conflict op te lossen. Dat moet eerst onder vier ogen gebeuren en dan voor de groep. Want de groep kijkt mee.”

De Kroaat heeft het ogenschijnlijk moeilijk na het kampioenschap. “Hij wisselt van systeem, maar de resultaten willen niet mee. Het jaar na een kampioenenjaar is altijd heel lastig. Dat ondervindt Leko nu ook.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws