Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft pluim aan hardwerkende Bruggeling, maar is ook streng voor een van zijn spelers

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Afgelopen zondag konden we met z’n allen genieten van de rentree van Thibault Vlietinck. De 21-jarige flankaanvaller spoelde maandenlang blessureleed door met een heerlijke treffer tegen Anderlecht. Een minder gelukkige namiddag werd het dan weer voor Emmanuel Dennis, die bij beide tegendoelpunten niet geheel vrijuit ging.

Ivan Leko kon na de match dan ook niet voorbij aan de gouden invalbeurt van de blonde winger Vlietinck: “Thibault is zeker een extra troef, dat heeft hij dit seizoen al getoond in topmatchen tegen Dortmund, Atlético en Gent. Hij is iemand die enorm hard werkt en daarvoor werd hij vandaag (zondag, red.) beloond met een mooi en belangrijk doelpunt. Hij is dan ook heel welkom in onze selectie.”

Onze trainer was iets minder opgetogen over de prestatie van die andere wingback Dennis: “Hij is enorm belangrijk qua persoonlijkheid en individuele acties, maar het is ook een kwestie van efficiëntie. De twee tegentreffers komen van zijn flank en door zijn nonchalance op defensief vlak. Daarom ben ik totaal niet tevreden over zijn match, maar anderzijds heeft hij wel geprobeerd om alles te geven voor de ploeg. Op het einde draait het echter om rendement en statistieken”, aldus een strenge Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws