Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko fier op overtuigende prestatie in hol van de leeuw: “Als er één ploeg verdiende te winnen dan Club”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Het zou wat geweest zijn voor Ivan Leko, de eerste coach in meer dan 20 jaar die erin slaagt om drie punten te pakken op het veld van eeuwige rivaal Anderlecht. Het zat er best wel in zondag, maar uiteindelijk moest Club content zijn met een felbevochten punt. Onze Kroatische T1 bleef dan ook achter met een dubbel gevoel.

“Ik ben niet tevreden met het resultaat, maar wel met de manier van voetballen. Ik ben blij met wat we hier getoond hebben qua energie en persoonlijkheid. We waren van de eerste tot de laatste minuut de betere ploeg. We hebben met meer risico en kwaliteit gespeeld”, aldus Leko.

“Langs de ene kant is het resultaat jammer, maar langs de andere kant kom je 2-1 achter en als je dan nog een gelijkspel uit de brand sleept, is dat niet slecht. In het eerste halfuur zag ik een héél, héél goed Club Brugge, maar in topmatchen is het een kwestie van efficiëntie. Voor mij was het belangrijk dat we hier konden spelen zoals we dat thuis in Brugge doen: met risico en vol vooruit”, klonk het bij Play Sports.

“In de eerste helft moeten we op 0-2 komen, in de tweede helft speelden zij in blok. Wij hadden balbezit en probeerden meer te voetballen, Anderlecht had twee of drie situaties in de omschakeling. Als ik echter naar de manier van voetballen kijken en als er één ploeg is die verdiende van deze match te winnen dan is het Club Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws