Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leider Genk is nu al gewaarschuwd: “Geen excuses, gewoon gaan met die banaan zondag! “

Veel tijd om na te genieten van de prestigieuze Europese overwinning tegen de Oostenrijkers van Salzburg hebben de spelers van Club niet. Overmorgen moeten de troepen van Ivan Leko alweer vol aan de bak want dan zakt niemand minder dan de autoritaire leider Racing Genk af naar een ongetwijfeld kolkend Jan Breydel.

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Na afloop van het eerste luik van de zware opdracht in de Europa League konden onze spelers al eens vooruitblikken naar de clash van zondag: “Of deze zege mentaal belangrijk is voor zondag? Tuurlijk, dit helpt altijd”, stelde Ruud Vormer zoals steeds onomwonden.

“Als je hier verliest dan ga je met een minder gevoel naar zondag, maar zondag is uiteraard weer een heel andere wedstrijd, een topper. We gaan er alles aan doen om de punten hier in Brugge te houden. Dat zij even vermoeid zullen zijn na hun Europese match? Geen excuses, gewoon gaan met die banaan zondag!” Da’s gesproken Ruudje!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws