Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kloof van 8 punten met Genk (on)terecht? “Als we van VAR die 6 punten terugkrijgen, is het een ander verhaal”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Na de met vlag en wimpel gewonnen topper van zondag tegen Genk bedraagt de kloof tussen de Limburgse leider en nummer twee Club nog acht punten. Nog altijd een straat verschil, maar Ivan Leko wees er na de match fijntjes op dat blauw-zwart véél dichter had kunnen staan.

“Als we van de VAR die zes punten terugkrijgen van tegen Kortrijk, Gent en Cercle dan kan je spreken van een ander verhaal”, aldus een scherpe Leko. “In plaats van 8 punten en dus straks 4 hadden het er 2 kunnen zijn en dus in feite 1. Maar ja, we hebben dit jaar zoveel dingen tegen ons gekregen.”

Het neemt niet weg dat ze in Jan Breydel nog rotsvast geloven in de titel: “Deze ploeg heeft in alles en altijd getoond dat ze er staat op moeilijke momenten en in topmatchen. We zullen er dan ook staan in de play-offs. Genk is eigenlijk mooi om te zien, dat is een ploeg die alles heeft. Het staat verdiend op kop, ja, maar niet met 8 punten, normaal gezien zouden het er 2 geweest zijn. Ik beloof in ieder geval een spannende play-off 1”, stelt Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws