Club Brugge nieuws
Ā©BlauwZwartfans

Kijkje op training Club: Vossen keert na maanden terug

Jelle Vossen staat voor een comeback bij Club Brugge. De aanvaller speelde zijn laatste wedstrijd voor Blauw-Zwart op 19 oktober. Toen viel hij uit in de wedstrijd tegen Waasland-Beveren.

Club Brugge-blogger Jim Neyt nam een kijkje op de training en zag een gretige Ruud Vormer als eerste uit de kleedkamer komen met een brede glimlach. De Nederlander liet afgelopen speeldag zijn onvrede duidelijk blijken nadat hij gewisseld werd in de topper tegen KAA Gent.

Maar het belangrijkste nieuwtje was dat Vossen eindelijk terug de groepstraining heeft hervat. Het valt nog af te wachten of Leko de aanvaller meteen in de wedstrijdselectie tegen Cercle Brugge van komende speeldag zal selecteren.

Jelle is back!šŸ”Na een afwezigheid van vier maanden is Jelle Vossen volledig hersteld van zijn knieblessure. De aanvaller trainde deze voormiddag voor het eerst met de groep en kan binnen afzienbare tijd zijn rentree vieren. Vossen viel in oktober in de slotfase van de wedstrijd uit met een zwaar knieletsel op het veld van Waasland-Beveren, nadat de Limburger met vier goals in zes matchen geen slechte seizoensstart kende.

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Dinsdag 5 februari 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws