Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jelle Vossen is helemaal terug én scoort bijna meteen: “Daar ben ik persoonlijk blij om, maar…”

Jelle Vossen viert (Club Brugge - KV Mechelen)

Als er dan toch één lichtpuntje is dat we moeten onthouden van gisteravond: de terugkeer van Jelle Vossen. Onze spits kreeg van Ivan Leko zijn eerste speelminuten na vier maanden inactiviteit en trof zelfs bijna knap raak met het hoofd. Dat belooft voor de komende weken.

De 29-jarige Vossen viel gretig en scherp in en was tot twee keer toe dicht bij de 3-1. Vooral zijn prachtige kopstoot in blessuretijd op een hoekschop van Hans Vanaken had een doelpunt verdiend, maar doelman Alexander Walke van Red Bull Salzburg kon de bal nog met een ultieme reflex tegen de paal duwen. Nét niet dus!

“Persoonlijk ben ik er wel blij om dat ik terug ben, maar ik had het natuurlijk liever anders gezien”, aldus Vossen. “We zijn vandaag op een heel sterke tegenstander gebotst. Al vind ik dat we eerst en vooral naar onszelf moeten kijken. In de eerste helft waren we niet genoeg aanwezig en ook niet scherp genoeg. De tweede helft was misschien iets meer in evenwicht, maar over 90 minuten bekeken, wint Salzburg verdiend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws