Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko zet de puntjes op de i: “We hebben gezien wie de beste ploeg van België is”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

De voorbije weken kreeg hij heel wat kritiek, maar vandaag gaf Ivan Leko de criticasters lik op stuk. Zijn Club Brugge rekende thuis vlot en gezwind af met de autoritaire competitieleider Genk en dus volgde er na de wedstrijd een spraakmakend en bevlogen interview.

“Sommigen zullen nu waarschijnlijk weer zeggen dat Genk vandaag een offday had. Datzelfde hebben we gehoord na Club-Standard en Club-Antwerp, maar ik wil graag benadrukken dat we vandaag een groots Club Brugge hebben gezien. Ik ben dan ook supertrots op mijn spelers want het was niet makkelijk”, aldus een scherpe, maar vooral fiere Leko.

“Je hoort al enkele weken dat alles hier negatief is, dat niks goed is. Dat de trainer en de spelers niks voorstellen, dat we er alleen maar staan in de topwedstrijden, dat het veld een drama is, dat alles hier een drama is. Net daarom ben ik vandaag superblij want dit was voetbal”, aldus de trainer.

“Ik zei voor de match al dat we zouden zien wie de beste ploeg van België is en ik denk dat we dat vandaag ook gezien hebben. Het resultaat is eigenlijk jammer want het moest 5-1 of 6-1 geweest zijn tegen een topploeg die alles in huis heeft. Een dikke proficiat aan mijn spelers, zij hebben getoond dat Club een instituut is en daar lach je niet mee.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws