Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko pakte uit met donderspeech tijdens de rust: “Ik was écht boos”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Er moeten harde woorden gevallen zijn in de kleedkamer na een slappe eerste helft tegen Red Bull Salzburg. Althans toch als we zien hoe onze spelers na de rust voor de dag kwamen. Ivan Leko had ze dan ook eens flink de levieten gelezen, zo bleek na afloop.

“Ik was echt boos. Je kan verliezen, zelfs al is het met 0-3. Ik heb daar geen probleem mee, maar toon tenminste iets. Probeer iets! In de eerste helft speelden we met te veel stress. We hadden schrik om in de fout te gaan en dat terwijl ik een ploeg wilde zien met energie, die risico’s nam en voetbalde.”

Ivan Leko kon duidelijk niet lachen met wat zijn ploeg op de mat legde: “De domme fouten die we maakten in de balcirculatie tastten ons vertrouwen aan. We respecteerden het wedstrijdplan niet meer en daarom was ik boos”, aldus een vurige Leko.

Gelukkig was er nog een tweede helft en die was er wel boenk op: “Na rust hebben we getoond waarom we zeventien maanden aan een stuk respect hebben gekregen van iedereen. We hebben gewonnen op basis van kwaliteit, inzet en mentaliteit. Alles wat het DNA is van Club Brugge. Ik wil mijn spelers dan ook feliciteren, ze hebben een enorm geloof getoond in wat wij doen. Onze teamspirit was vandaag enorm sterk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws