Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko licht tipje van de sluier op over langverwachte comeback Danjuma

Sleutelpion Arnaut Danjuma is al maanden buiten strijd

Met mondjesmaat keren de geblesseerde spelers terug bij Club Brugge. Kaveh Rezaei mogen we misschien zelfs al in de selectie voor morgen verwachten, maar op Arnaut Danjuma is het nog steeds wachten geblazen.

Het ongeduld van de fans is groot, haast dagelijks zien we links of rechts vragen opduiken over de staat van paraatheid van onze Nederlandse flankaanvaller. Die maakte in het begin van seizoen furore met 5 goals en 4 assists in 15 matchen.

Half oktober zagen we de international van Oranje voor het laatst aan het werk, één helft thuis tegen Waasland-Beveren. Sindsdien ligt Danjuma in de lappenmand met een aanhoudende enkelblessure. Wanneer zien we hem eindelijk opnieuw schitteren op het veld?

Ivan Leko licht een tipje van de sluier op: “Het is ontzettend jammer, écht ontzettend jammer dat Arnaut nog niet terug is. Hij was een matchwinnaar voor ons. Op dit moment hebben wij Dennis en Diatta, maar zij hebben niet de statistieken en ook niet het rendement van Danjuma.”

Een snelle comeback lijkt er nog niet meteen in te zitten: “Arnaut traint nog niet met de groep, hij is bezig met zijn revalidatie. Als trainer hoop ik dat hij zo snel mogelijk opnieuw met de groep kan trainen. Of hij fit geraakt voor play-off 1? Wij hopen hem natuurlijk iets sneller te recupereren. Al weet je het natuurlijk nooit”, houdt een voorzichtige Leko toch een slag om de arm.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws