Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko gelooft rotsvast in Wesley: “Geloof dat we dit seizoen nog mooie zaken zullen zien van hem”

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Er waren eerder deze week wat twijfels rond Wesley Moraes. De 22-jarige aanvaller kampte met hinder aan de enkel, maar geraakt in principe speelklaar voor de match tegen Cercle Brugge. En Ivan Leko gelooft dat de Braziliaanse beer klaar is om weer te knallen.

Begin deze week geen Wesley te bespeuren op het trainingsveld en dus was het bang afwachten geblazen, maar zie: twee dagen voor de match kon Ivan Leko uitpakken met heuglijk nieuws over onze Zuid-Amerikaanse targetspits. “Hij kon de voorbije dagen zonder hinder trainen. Morgen staat er nog één training gepland en vervolgens maken we de selectie.”

Fit zijn, is één ding, maar in vorm zijn, is nog iets anders. Wesley kon ook tegen AA Gent niet scoren en dus blijven de twijfels in zijn hoofd hangen: “Op training toont hij zich in ieder geval. Ik zie een speler met veel goesting. Een paar doelpunten en hij kan zo weer vertrokken zijn. Ik geloof in ieder geval dat we dit seizoen nog mooie zaken zullen zien van hem”, aldus een overtuigde Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws