Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko en Hans Vanaken begrijpen er niks van: “Als dat geen penalty is, ben ik dom”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Heel wat fans van Club Brugge zullen vanmorgen wakker geworden zijn met een zure nasmaak in de mond. Het gelijkspel tegen AA Gent had immers ook een overwinning kunnen zijn, ware het niet dat blauw-zwart géén penalty kreeg voor een opzichtige beuk op Hans Vanaken.

De Gouden Schoen had na afloop geen begrip voor de beslissing van de arbitrage: “Dit was sowieso een penalty. Ik kon inderdaad niet meer aan de bal, maar dan komt hij vol in mijn zijde springen. Dat was écht niet nodig. De scheidsrechter kan en moet de bal daar op de stip leggen”, tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van onze stijlrijke spelmaker.

Trainer Ivan Leko nam evenmin een blad voor de mond: “Als dit geen penalty is, dan ben ik dom. Dan is dit mijn eerste dag in het voetbal, terwijl ik al 22 jaar meedraai in het profcircuit. Ik ben voorstander van de VAR en zal dat altijd zijn, maar dan moeten we het apparaat wel gebruiken. Je kan twee, drie of vier keer kijken. Wel, doe dat dan! Ga kijken en fluit voor wat je ziet. Als dat geen clear error is van de ref dan weet ik het niet meer. Verstraete had nul procent intentie om de bal te spelen. Ongelooflijk!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws