Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Is dit dé reden waarom Ivan Leko nog altijd geen nieuw contract heeft?

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Het is al enkele weken een gespreksonderwerp in blauw-zwarte middens, maar ook in de media: Ivan Leko heeft nog altijd geen nieuw contract gekregen/getekend bij Club Brugge. Hoe komt dat?

De ‘Chef Voetbal’ van Het Laatste Nieuws laat vandaag uitgebreid zijn licht schijnen over de zaak en komt met een opvallende reconstructie van de feiten op de proppen: “Enkele dagen na de vijftiende landstitel wil Club het contract van Ivan Leko openbreken en verlengen. Groot is de verrassing bij Verhaeghe en Mannaert wanneer Leko het voorstel weigert.”

De Kroatische coach heeft daar een duidelijke reden voor: “Leko wil betaald worden zoals onze (ervaren) toptrainers Preud’homme en Vanhaezebrouck. Club voorziet veeleer een graduele verloning. Je kunt héél goed je boterham verdienen bij Club Brugge, maar stapsgewijs”, klinkt het.

“De houding van Leko aan de onderhandelingstafel was navenant zijn karakter en stijl waarmee hij zijn ploegen laat voetballen: met lef en bravoure, met een grote dosis zelfvertrouwen ook. Leko stelde zich evenwel kwetsbaar op”, schrijft Stephan Keygnaert.

“De bestuurstop nam akte van de wensen van hun trainer en schoof meteen alle verdere onderhandelingen voor zich uit. Wie betaald wil worden zoals Preud’homme dient die ambitie ook waar te maken. Verhaeghe en Mannaert kijken uit naar bevestiging en beslisten om een nieuwe evaluatie te maken ná het seizoen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws