Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath heeft veel te danken aan Solskjaer: “Een speciaal gevoel”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Ole Gunnar Solksjaer maakt nu furore als hoofdtrainer bij Manchester United, maar de coach zat ooit bij het Noorse Molde. Daar gaf hij Club Brugge-doelman Ethan Horvath zijn eerste contract.

“Toen hij bij Man U aan de slag ging, heb ik hem meteen gefeliciteerd in een berichtje”, begint Horvath tegenover Het Nieuwsblad. “Voor mij was het een speciaal gevoel omdat hij mijn allereerste coach was. Hij was degene die me mijn eerste contract in Europa gaf.”

Horvath trok uiteindelijk de aandacht van Club. “De eerste doelman van Molde werd verkocht aan Ingolstadt en ik mocht enkele wedstrijden spelen. Dat ging goed en plots hadden we ons gekwalificeerd voor de Europa League. Club zag me in één van die wedstrijden en nu zit ik hier.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws