Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoeveel krediet heeft Leko nog? “Mijn moeilijkste periode als trainer van Club”

Club Brugge blijft op de sukkel. Ook in de Brugse derby tegen Cercle Brugge werd er weer puntenverlies geleden (2-2). Coach Ivan Leko ziet zijn krediet afbrokkelen bij Blauw-Zwart.

“Het klopt dat dit qua resultaten mijn moeilijkste periode als trainer van Club Brugge is”, vertelt Leko tegenover Het Nieuwsblad. “Maar we mogen onze situatie niet dramatiseren. We hebben laten zien dat we nog altijd goed kunnen voetballen. We moeten alleen efficiënter worden.”

De vraag is hoeveel krediet Leko nog overheeft na een sterk eerste jaar waarin hij meteen kampioen speelde. Februari is een beslissende maand, laat Het Nieuwsblad weten. De gelijke spelen tegen KAA Gent en Cercle Brugge en dan staat er nog het Europese tweeluik tegen Salzburg op het programma. Ook Genk en Anderlecht wachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws