Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vlietinck charmeert met ontwapenend interview en deelt heerlijk steekje uit naar Anderlecht

Thibault Vlietinck (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Wat een invalbeurt van Thibault Vlietinck eergisteren! Onze 21-jarige winger vierde in het Astridpark zijn rentree na drie maanden blessureleed en kroonde zich meteen tot de grote Brugse held met een schitterende gelijkmaker. En zijn interview na de match was minstens even heerlijk.

“Ik denk dat we vandaag gezien hebben dat Club meer kwaliteit heeft dan Anderlecht en in play-off 1 gaan we hier zeker winnen, tenminste als Anderlecht straks play-off 1 haalt”, klonk het ondeugend uit de mond van de blonde flankaanvaller uit Knokke. “In voetbal weet je maar nooit, alles kan. Maar zij hebben ook kwaliteiten dus ik verwacht ze er wel bij en dan staan we hier opnieuw om eindelijk te winnen.”

Voor Vlietinck was zijn invalbeurt een beloning voor het harde werk van de voorbije maanden: “Het waren drie zware maanden voor mij. Vooral mentaal was het een lastige periode. Ik sukkelde met dezelfde blessure als in het begin van het seizoen. Als ik hier dan opnieuw op het veld mag komen en direct zo kan scoren, is dat voor mij fantastisch hé. Zeker hier op Anderlecht, het kan niet mooier”, aldus de dolgelukkige supersub.

“Ik denk wel dat we zeker meer verdienden. Vooral in het eerste halfuur bestonden zij niet en dan maken zij eigenlijk een stomme goal, vind ik. Ook in de tweede helft hadden we de betere kansen, maar scoren zij weer die 2-1. Ik denk dat we vandaag de overwinning verdienden, maar goed: gezien die 2-1 en de late 2-2 denk ik dat we ook niet teleurgesteld kunnen zijn met een gelijkspel. We moeten nu de positieve dingen onthouden en verder werken naar volgende week toe”, besluit ons veelbelovend jeugdproduct.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws