Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gelijkmaker Cercle verhit gemoederen, ook analist snapt er niks van: “Daar greep de VAR wél in, nu niet”

De stadsderby van afgelopen namiddag zal nog een tijdje nazinderen, niet in het minst in het blauw-zwarte kamp. Club verspeelde andermaal twee dure punten en vooral de controversiële gelijkmaker van Cerclespits Irvin Cardona smaakt bijzonder zuur.

© Play Sports

De Franse aanvaller van ‘De Vereniging’ stond – zoals u op bovenstaand beeld kunt zien – immers buitenspel toen hij de 2-2 voorbij Ethan Horvath knalde. Ref Lawrence Visser overlegde even met zijn collega’s in het VAR-busje, maar keurde het doelpunt toch goed. Tot grote woede en onbegrip van alles wat Club is.

Ook Wesley Sonck begrijpt niet dat het doelpunt niet werd afgekeurd, de analist van Proximus Sports verwees fijntjes naar een gelijkaardige fase: het veelbesproken afgekeurde doelpunt van onze vertrokken pocketspits Abdoulay Diaby in play-off 1 van vorig seizoen op het veld van Anderlecht.

“Niet alleen het hoofd van Cardona, ook zijn schouder en zelfs zijn knie staan voorbij Stefano Denswil en dus ook voorbij de denkbeeldige buitenspellijn. Als we deze fase vergelijken met die ene fase van Diaby in Anderlecht dan vind ik dat het hier veel duidelijker offside is. Daar greep de VAR wél in, nu niet. Ik snap dit niet. Ik ben benieuwd wat ze nu gaan communiceren”, aldus onze ex-spits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws