Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Europese tegenstander Club Brugge in de problemen door staking

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge neemt het in de Europa League op tegen Red Bull Salzburg. Door de staking van de luchtverkeersleiders komt de Oostenrijkse club echter in de problemen.

Het Nieuwsblad meldt dat RB Salzburg misschien moet uitwijken naar een andere luchthaven, al dan niet in het buitenland. Tot maandag dachten ze zonder problemen te kunnen landen in Oostende. Maar ook de verkeersleiding neemt deel aan de algemene staking.

De capaciteit van het Belgische luchtruim wordt zo beperkt tot vijftig procent. Er wordt nu bekeken of Salzburg zal moeten uitwijken. Voor KRC Genk zijn er echter geen problemen. Donderdag neemt de leider van de Jupiler Pro League het op tegen Slavia Praag. Woensdag vertrekt de club vanuit Maastricht naar Praag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws