Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ethan Horvath bekritiseerd na pijnlijke avond: “Ik denk dat die jongen een probleem heeft”

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

4-0, gortdroge cijfers die hard aankomen bij iedereen die blauw-zwart een warm hart toedraagt. Red Bull Salzburg overklaste Club in de eerste helft en maakte het in het slot helemaal af. Einde Europees verhaal na een pijnlijke avond. Pijnlijk was het ook voor Ethan Horvath die, ondanks een gestopte penalty, een onzekere indruk gaf.

Onze Amerikaanse doelman stond vanavond meer dan eens op flanellen benen en vooral uitvoetballend, maakte hij geen grootse indruk. Dat zag ook Wesley Sonck: “Als speler zou ik weinig vertrouwen hebben in de doelman. Vorige week heb ik bij dat doelpunt van Salzburg nog gezegd dat Horvath een probleem heeft met dieptezicht en ik denk dat zijn vertrekpositie niet goed is”, analyseert onze ex-spits bij Sporza.

“Hij denkt niet mee en bij die strafschop is hij gewoon te laat. Ik denk dat die jongen een probleem heeft met inschatting naar voren toe. Het is geen toeval dat het zo vaak terugkomt, dat kan geen toeval zijn.” Ook Imke Courtois, die andere analist in de studio, wees op de slechte timing van Horvath. Heeft Club een nieuw keepersprobleem of is dat te streng?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws