Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Een extra thuismatch? Jan Breydel kleurt zondag bijna voor helft blauw-zwart

Twitter Club Brugge

Nog drie keer slapen en het is weer tijd voor de gezelligste voetbalderby van het land. Cercle en Club kijken elkaar voor de tweede keer dit seizoen in de ogen en ondanks het feit dat het een ‘uitmatch’ betreft, zal Jan Breydel flink blauw-zwart kleuren.

De fans van de landskampioen krijgen aanstaande zondag de hele zuidtribune ter beschikking en dus zal de ploeg van Ivan Leko kunnen rekenen op de steun van een stevige twaalfde man. Concreet zal maar liefst 45% van het Jan Breydelstadion blauw en zwart kleuren.

En niet alleen tijdens de match, ook ervoor belooft het Clubfeestje te worden. Op de zuidparking zal een dj vanaf 13 uur de fans opwarmen én als toemaatje is er ook een ‘happy half hour’ voorzien tussen 13u30 en 14u. Wie nog een ticket wil bemachtigen, kan HIER terecht voor alle info.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws