Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze 20 spelers willen de vloek van 20 jaar zonder zege in Brussel verbreken

Ivan Leko heeft vanavond zijn selectie bekendgemaakt voor de altijd aartsmoeilijke trip naar Anderlecht. Onze Kroatische coach neemt 20 spelers mee naar Brussel en opteert voor heel wat offensief geweld.

Blauw-zwart moet het morgen hoe dan ook stellen zonder de geschorste Benoît Poulain. De verwachting is dan ook dat Brandon Mechele en Stefano Denswil in de driemansachterhoede het gezelschap krijgen van Sofyan Amrabat. Ook de Braziliaan Luan Peres behoort tot de 20-koppige kern.

In het offensieve compartiment heeft Ivan Leko er alweer enkele troeven bij in vergelijking met vorige week. Emmanuel Dennis is er opnieuw bij na twee speeldagen schorsing en ook Jelle Vossen en Thibault Vlietinck zijn er voor het eerst sinds lang weer bij in competitieverband.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws