Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma komt met hoopgevende boodschap voor Clubfans: “Dat is de bedoeling, ja!”

De ziekenboeg van Club Brugge loopt met mondjesmaat leeg. Zo is de terugkeer in de selectie van Jelle Vossen aanstaande én schijnt er ook licht aan het einde van de lange en donkere tunnel voor Arnaut Danjuma.

De Nederlandse winger en international van blauw-zwart staat nu al bijna vier maanden aan de kant met een aanslepende enkelblessure. Positief is alvast dat de 22-jarige flankaanvaller, die zich in het begin van het seizoen al snel opwierp tot sleutelpion en matchwinnaar, gisteren op het trainingsveld verscheen.

Danjuma, dit seizoen al goed voor 5 goals en 4 assists, hield het wel bij individueel werk aan de zijkant van het veld, maar dat hij toch al buiten te zien was, zorgde voor jolijt bij de aanwezige fans op training. “Hey Arnaut, jij moet ons kampioen maken hé”, klonk het enthousiast. Onze sterkhouder lachte zijn tanden bloot: “Dat is wel de bedoeling, ja!” Het is nu met ongeduld uitkijken naar zijn échte rentree, misschien nog deze maand?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws