Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Dan mag Club zich opmaken voor een strijd om de tweede plaats”

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

De Brugse derby draaide afgelopen weekend uit op een ontgoocheling, want Club bleef steken op een 2-2-gelijkspel tegen Cercle. Daardoor zag het zijn achterstand op Genk weer wat groter worden.

Analist Wim De Coninck maakt zich zorgen. “Club Brugge verloor twee punten en schoot zichzelf in de voet tegen de stadsgenoot met een vermijdbare owngoal en een ongelukkige gelijkmaker, waar een buitenspelgeurtje aan hing. Zelf hadden ze 65 procent balbezit en maakten ze twee prachtige goals, maar met vijf zeges in de voorbije zestien wedstrijden ebt het geloof in de titel er langzaam weg”, stelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

“Het protest van Wesley bij zijn wissel was opvallend, nu hij zich voor een keer een pure goalgetter toonde, mocht hij in een slotfase van alles of niets niet op het veld blijven. Zijn vervanger, Loïs Openda, is ook geen koele afwerker. Krépin Diatta fladdert, maar te veel spelers lijken te lijden op dit moment. En dat net nu er een zware veertiendaagse aankomt, met twee Europese duels en in de competitie die tegen KRC Genk en Anderlecht. De match van zondag wordt dé wedstrijd van het jaar, één zege en alle geloof is terug. Maar bij verlies kan Club zich opmaken voor een strijd met de rest om de tweede plaats.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws