Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Contractverlenging Leko blijft maar aanslepen, Vincent Mannaert reageert

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Blijft hij of blijft hij niet na dit seizoen? Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de toekomst van trainer Ivan Leko. De kampioenenmaker is straks einde contract en er wordt al een hele tijd gespeculeerd over zijn situatie. Tijd voor een reactie van de CEO.

Vincent Mannaert reisde vandaag samen met de Brugse delegatie af naar Salzburg voor de terugmatch in de 1/16de finales van de Europa League. Het ideale moment, zo oordeelde de VRT, om het eens te hebben over de veelbesproken (contract)situatie van de trainer.

“Het seizoen is nog lang en wij hebben nu een fantastische week achter de rug en daar heeft de trainer zeker een grote verdienste in”, aldus een zichtbaar tevreden Mannaert. Wordt er dan binnenkort (opnieuw) samengezeten met het oog op een contractverlenging?

“Wij hebben al verschillende keren samengezeten, maar wij hebben op dat vlak nog geen akkoord gevonden. Waar we het wel over eens zijn, is dat we gewoon een heel goeie ploeg hebben en dat we het goed willen blijven doen in Europa en opnieuw kampioen willen spelen”, klinkt het resoluut.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws