Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubmonument neemt het op voor Leko: “Jonge trainer moet keuzes durven te maken”

© Play Sports

Ivan Leko kreeg de voorbije weken behoorlijk wat kritiek omwille van zijn gemaakte keuzes en doorgevoerde wissels. Terecht of niet, dat oordeel laten we aan u over, maar Jan Ceulemans ziet alvast geen graten in het (selectie)management van de Kroatische coach.

“Een jonge trainer moet keuzes durven te maken, vind ik. Leko zette ook Refaelov op de bank, waarna Hans Vanaken beter ging voetballen. En Ruud Vormer was een pakje minder dan vorig seizoen. En dan zijn andere, zogenaamd verkeerde keuzes, zoals met Amrabat. Het was nu ook niet zo onlogisch dat hij veranderde, het marcheerde niet. En we zien ook de trainingen niet hé”, laat de Caje optekenen in Het Nieuwsblad.

Denkt Jan Ceulemans dat Leko volgend jaar nog trainer zal zijn in Jan Breydel? “Geen idee. Ik vind het toch verdacht dat die contractverlenging uitblijft. Want een coach met zulke resultaten die nog niks heeft gehoord, raar toch?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws