Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans worden verwend: dit staat er allemaal gepland tijdens krokusvakantie

Jan Breydelstadion

Een weekje vakantie voor de schoolgaande jeugd, dat laten ze ook bij Club Brugge niet onopgemerkt voorbijgaan. De uittredende landskampioen organiseert volgende week heel wat voor de jonge, maar ook iets minder jonge supporters van blauw-zwart.

Op woensdag 6 maart zijn de fans welkom in de Clubshop voor een heuse signeersessie met maar liefst vier spelers uit de A-kern: Clinton Mata, Emmanuel Dennis, Stefano Denswil en Guillaume Hubert. Zij zullen niet alleen hun krabbel(s) zetten, maar ook foto’s uitdelen aan de aanwezigen.

En dat is nog niet alles want Club organiseert ook een Open Stadion Tour van maar liefst anderhalf uur. Een ideale aangelegenheid om alles te weten te komen over het Jan Breydelstadion. De inschrijvingen zijn nog open, maar de rondleiding van 14 uur is al volzet. Alle info is terug te vinden op www.clubbrugge.be/nl/openstadiontour.

Als klap op de vuurpijl zal er ook de nodige bedrijvigheid zijn op de oefenterreinen want voor de U7, U8 en U9 én voor de dames van Club Brugge staat er een Talent Day op het programma. Inschrijven, is helaas niet meer mogelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws