Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge recupereert twee langdurig afwezigen voor verplaatsing naar Salzburg

Jelle Vossen selfie met Club-fan

Club Brugge heeft de eerst van twee cruciale weken met glans doorstaan. Het won thuis van zowel Salzburg en KRC Genk en kan zo met vertrouwen beginnen aan het volgende tweeluik. Donderdag trapt Club dat af met de terugmatch in Salzburg.

Ivan Leko gaf dinsdagnamiddag al de selectie vrij die zal afreizen naar Oostenrijk. Daarin ontbreekt Clinton Mata, die zondag tegen Genk uitviel meteen na zijn doelpunt. Maar er is ook goed nieuws, want twee langdurig geblesseerden maken hun rentree.

Jelle Vossen en Thibault Vlietinck zitten voor het eerst weer in de selectie. De laatste match van Vossen dateert van 19 oktober, toen hij uitviel tegen Waasland-Beveren. Vlietinck kwam voor het laatst in actie op 10 november in Charleroi.

De selectie van Club Brugge voor de match in Salzburg

Doelmannen: Horvath, Letica en Shinton
Verdedigers: Denswil, Poulain, Mechele, Peres, Cools en Vlietinck
Middenvelders: Nakamba, Amrabat, Rits, Vormer, Vanaken en Schrijvers
Aanvallers: Dennis, Diatta, Vossen, Openda, Wesley en Rezaei

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws