Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge heeft er weldra nog een international bij’

Club Brugge heeft er een zeer sterke week opzitten met knappe zeges tegen Salzburg en Genk. De hoofdrol werd daarbij opgeëist door de usual suspects als Vanaken, Vormer, Wesley en sinds kort ook Siebe Schrijvers. Maar in hun schaduw ontbolstert nog een speler.

Krépin Diatta leverde enkele sterke prestaties af op de linkerflank, waar hij door de afwezigheid van Danjuma en Dennis volop zijn kans lijkt te grijpen. En dat komt de 19-jarige Senegalees binnenkort mogelijk op een mooie beloning te staan.

Volgens Het Laatste Nieuws mag Diatta binnenkort hopen op een eerste selectie voor de nationale ploeg. Bondscoach Aliou Cissé zou Diatta de voorbije maanden intensief gescout hebben en zou zeer gecharmeerd zijn van zijn kwaliteiten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws