Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Buffalo met Clubverleden: “Leuk om zoveel vrienden te zien, ook al supporteren die allemaal tegen mij”

Voor één speler van AA Gent belooft het straks een speciale match te worden. Brecht Dejaegere heeft immers een verleden bij Club Brugge en keert nog steeds met plezier terug naar Jan Breydel. Al beseft de ‘Buffalo’ dat hij opnieuw een bijzonder warme ontvangst zal krijgen.

Brugse aanhang viert (Club Brugge - Gent)

De 27-jarige middenvelder van AA Gent is een jeugdproduct van blauw-zwart en was in Jan Breydel zelfs nog ballenjongen, een terugkeer naar Olympia laat hem dan ook niet onberoerd. Het wordt een blij weerzien met heel wat (oude) bekenden: “Als ik daar binnenkom, zit rechts mijn nonkel, boven 20 kennissen en links nog een neef en een nonkel”, aldus Dejaegere.

“De hele familie komt daar kijken. In West-Vlaanderen is het de gewoonte om supporter te zijn van Club Brugge. Het is leuk om daar zoveel vrienden te zien, ook al supporteren die allemaal tegen mij. Dat geeft er pit aan”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

‘Brechtje’ zal in ieder geval geen greintje medelijden tonen met zijn ex-club: “We willen sowieso een resultaat neerzetten in Brugge. We hebben niks te verliezen, we moeten er gewoon ons spel spelen en durven voetballen. Dan kunnen we er zeker iets rapen”, klinkt het zelfverzekerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws