Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aanstoker vlagincident vertelt waarom hij na laatste fluitsignaal per se groen-zwarte vlag wilde planten

Play Sports

Irvin Cardona maakte zich gisteren na afloop van de stadsderby niet bepaald populair bij alles wat blauw-zwart is. De Franse spits vond het nodig om, ondanks het gelijkspel, een vlag van Cercle in de middencirkel te planten. Waarom deed hij dat?

De huurling van AS Monaco, die na twintig minuten in de tweede helft voor de 2-2 tekende, haalde zich de woede van de Clubspelers op de hals en kreeg het vooral flink aan de stok met Dion Cools en Brandon Mechele. Wat bezielde de aanvaller van Cercle? Na afloop volgde er een woordje uitleg.

“Voor de match hadden we gelezen dat Club Brugge hier zijn vlag zou komen planten. Het was plezant bedoeld. We speelden thuis vanmiddag, daarom wilde ik ook die vlag planten. Het was zeker niet tegen Club bedoeld, ik wilde gewoon tonen dat wij de thuisploeg waren”, klonk het voor de microfoon van Play Sports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws