Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer over Gouden Schoen: “Dat is het enige jammere”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer won vorig jaar de Gouden Schoen en woensdag wordt een nieuwe winnaar bekendgemaakt. De Nederlander laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de prestigieuze prijs.

Vormer was in de wolken met zijn trofee, maar baalde toch ook. “Het enige jammere… (zucht) Ik heb amper tijd gehad om te genieten. Eigenlijk moet je helemaal ‘naar de kloten gaan’ als je de Schoen wint. Mag je niet thuiskomen voor de zon opkomt. (lachje) Dat hebben we maar niet gedaan.”

Bart Verhaeghe hield Vormer meteen in het gareel. “Tijdens het feest zei Bart Verhaeghe al snel tegen me: ‘Je moet wel zo naar huis, hoor.’ Ik begreep hem. We moesten de volgende dag tegen Standard spelen – die terugwedstrijd van de beker kwam niet zo goed uit. Zeker omdat we moesten winnen, want in Luik hadden we een pak slaag gekregen (4-1).”

Knop omdraaien
“Da’s best dubbel, meteen die knop moeten omdraaien. We hebben die nacht thuis nog wel een flesje champagne geopend, maar ik heb slechts een klein slokje genomen. (grijnst) Om daarna de vuilzakken nog buiten te zetten”, besluit Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws