Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanlerberghe spreekt zich uit over terugkeer naar Club

Club Brugge neemt het zondagnamiddag op de 23ste speeldag van de Jupiler Pro League op tegen KV Oostende. Dat wordt een speciale match, want niet alleen is de kustploeg een streekgenoot, het telt ook heel wat ex-spelers van Club in zijn rangen.

KVO heeft ook een huurling van Club in de vorm van Jordi Vanlerberghe. “Hopelijk kan ik mij zondag tonen tegen mijn werkgever”, vertelt die aan Het Laatste Nieuws. “Deze zomer wou ik vol mijn kans gaan, maar merkte ik al snel dat de speelminuten bij Club niet zouden volgen. Vervolgens heb ik de keuze voor KVO gemaakt, waar ik me wil tonen met het oog op een terugkeer naar Club.”

De defensieve middenvelder hoopt dus nog op een doorbraak bij Blauw-Zwart. “Ik heb me de stap naar Brugge nog niet beklaagd. Weinig verhuurde spelers slagen nadien bij Club, maar ik hoop alsnog de uitzondering op de regel te zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws