Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken niet te spreken over Boucaut: “Zelfs geen zin om over hem te praten”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge ging in eigen huis met 0-1 onderuit tegen Charleroi. Na afloop werd er met de vinger gewezen naar scheidsrechter Alexandre Boucaut.

Blauw-Zwart vond dat de arbiter te weinig deed aan het vele tijdrekken van Charleroi en dat enkele fases niet correct werden beoordeeld. Ook Gouden Schoen Hans Vanaken was duidelijk niet tevreden met de wedstrijdleiding. “Nochtans was er wel een 100% penaltyfout op mij. Ik heb zelfs geen zin om over die man te praten.”

Ook Denswil was niet te spreken over Boucaut. “Vanaf minuut één was Charleroi tijd aan het winnen. En daar mag je dan niets van zeggen tegen de scheids. Bij die penaltyfase krijgt de verdediger de bal duidelijk tegen de arm. Dat probeer je duidelijk te maken, maar dan stuurt hij je zomaar weg”, wordt hij geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws