Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken houdt nog rekening met Anderlecht: “Je weet nooit”

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Hans Vanaken is dit seizoen één van de absolute sterkhouders bij Club Brugge. De middenvelder laat zich in een gesprek met Sporza uit over de titelstrijd en de Gouden Schoen.

KRC Genk is de leider, maar Vanaken houdt ook nog rekening met Standard én Anderlecht. “Anderlecht? Met hen moet je altijd rekening houden. Standard kon vorig jaar met zo’n achterstand bijna de titel pakken en je mag zeker een ploeg als Anderlecht nooit afschrijven.”

Fred Rutten is de nieuwe coach van paars-wit en volgens Vanaken kan dat voor een boost zorgen bij Anderlecht. “Ze hebben een nieuwe trainer. Je weet nooit wat zoiets geeft. Voor hetzelfde geld zetten ze plots een mooie reeks neer”, aldus Vanaken

Gouden Schoen
Vanaken is ook favoriet voor de Gouden Schoen. “Hoe hoog ik mijn kansen inschat? Redelijk hoog. Ik heb een fantastisch 2018 gehad met veel goals en assists. Zulke statistieken heb ik in een jaar nog nooit kunnen voorleggen. Maar je weet niet wat de stemmers doen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws