Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Transfer Club Brugge staat alsnog op de helling’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is één van de weinige ploegen die deze winter nog geen enkele nieuwe speler binnenhaalde, maar daar kan in de komende week nog verandering in komen. De voorbije dagen leek Club alvast op weg een eerste aanwinst te strikken.

De komst van Gonçalo Cardoso, een 18-jarige verdediger van Boavista, leek zelfs al zo goed als in kannen en kruiken. Maar volgens Het Laatste Nieuws staat de overgang alsnog op losse schroeven. Club wil Cardoso graag binnenhalen, maar de onderhandelingen met Boavista verlopen moeilijk.

De Portugezen vroegen aanvankelijk 3 miljoen euro, maar dat vond Club veel te veel. Ondertussen is de prijs gezakt naar 2,5 miljoen, maar ook dat ziet Club nog niet zitten. Het is dus nog maar de vraag of Boavista nog méér water bij de wijn wil doen om alsnog een akkoord te bereiken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws