Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Reden voor mindere resultaten Club Brugge? ‘Ze missen hem’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge zit in een dipje. Blauw-Zwart behaalde pas vier competitiezeges sinds oktober. Volgens Het Laatste Nieuws heeft dat veel te maken met de afwezigheid van Danjuma Groeneveld.

Danjuma viel halfweg oktober uit met een blessure. Op het eerste zicht leek zijn blessure niet al te ernstig, maar inmiddels sukkelt de Nederlandse international al meer dan drie maanden met een stressfractuur in de enkel. Nog steeds traint de vleugelspeler niet mee met de groep.

Club Brugge pakte tegen de top zes 14 op 21. ’Ofwel 66% van de punten. Dat is méér dan tegen de huidige play-off 2-ploegen, waar Leko en co. tot dusver slechts 27 op 45 of 60% haalden. Vooral de 1 op 6 tegen Waasland-Beveren en de 0 op 6 tegen Charleroi springen daarbij in het oog. Duels waarbij Arnaut Danjuma Groeneveld telkens ontbrak – op die eerste 45 minuten tegen W-B na.’

Interesse
Danjuma maakte ook veel indruk in de Champions League. Vooral het knappe doelpunt tegen Atlético Madrid ging de wereld rond. Er lonkt alvast interesse vanuit Italië. AC Milan zou een transfer van de Nederlander naar verluidt wel zien zitten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws