Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Makelaar Wesley reageert op nieuwe interesse Lazio

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes stond vorige zomer al in het middelpunt van een transfersoap, maar bleef uiteindelijk bij Club Brugge. De Braziliaan lokt ook nu nog altijd veel interesse en de komende maand zullen er ongetwijfeld nog veel geruchten verschijnen.

De voorbije dagen werd bijvoorbeeld alweer gewag gemaakt van interesse van Lazio, dat ook in de zomer al hard aan de mouw van de Braziliaan trok. Tegenover TheLaziali.com kwam Paulo Nehmy, de makelaar van de spits, met een korte reactie.

“Eigenlijk is de interesse van Lazio nooit verdwenen”, vertelt hij. “Maar nu heeft de club meer concurrentie.” De komende weken zal blijken of die andere geïnteresseerde clubs ook nog zullen opduiken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws