Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko over titelfavoriet: “Ik zet mijn geld op Club Brugge”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge is momenteel op stage in Qatar. Coach Ivan Leko laat zich tegenover Het Belang van Limburg uit over de titelfavoriet.

De Kroaat ziet dat KRC Genk mooi voetbal speelt, maar schat zijn eigen team toch hoger in door de play-offs. “Als er geen play-offs zijn, is Genk favoriet. Ze zijn fantastisch, spelen mooi voetbal en pakken punten. Maar met de play-offs zet ik mijn geld op mijn team.”

“Vorig jaar raasden we door de reguliere competitie en hadden we het moeilijk in de play-offs”, gaat Leko verder.” Nu heb ik het gevoel dat het omgekeerde het geval is.” Club staat momenteel zeven punten achter op leider Genk, maar dat puntenaantal wordt door de play-offs gehalveerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws