Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko neemt het op voor twee spelers: “Hij heeft zeker toekomst bij Club”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge beleeft een zeer rustige transferperiode. De enige transfer die het tot dusver afrondde, was de verkoop van de verhuurde Leandro Pereira aan Matsumoto Yamaga. Verder vertrok niemand, ook al bleven enkele spelers onder de verwachtingen.

Zo kreeg Saulo Decarli bakken kritiek na zijn own-goal op Waasland-Beveren. “Decarli heeft twee slechte wedstrijden gespeeld. Maar dat deed hij op een plaats die niet de zijne was, rechts op de flank. Je moet Decarli beoordelen op zijn positie: rechts in het centrum van de verdediging. Daar stelde hij nooit teleur”, stelt Leko echter in Het Nieuwsblad. “Mensen hebben hem te snel afgeschreven. Ik hou van de jongen. Hij heeft zijn zwaktes, maar hij heeft hier zeker een toekomst.”

De voorbije maanden verdween ook Thibault Vlietinck uit beeld na een veelbelovend seizoensbegin. “Het is jammer dat hij geblesseerd geraakte. Maar wat hij in vijf, zes moeilijke wedstrijden heeft laten zien – Dortmund thuis, Gent en ­Atlético op verplaatsing – was ­indrukwekkend. Om elke training, ­elke wedstrijd competitief te zijn, moet zijn lichaam zich nog aanpassen. Ik hoop dat hij die stap kan zetten en vaker beschikbaar kan zijn voor de staf.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws