Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko looft speler na stage: “Hij is een winnaar en superbelangrijk voor ons”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

De winterstage zit erop voor Club Brugge. Blauw-Zwart verbleef in Qatar en zal binnenkort terug naar België reizen. Coach Ivan Leko liet zich achteraf uit over de stage.

In het beroemde Aspire Acadamy werkte Club Brugge zijn trainingen af. Leko is een tevreden man. “I’m a happy coach. Ik ben blij met wat ik deze week gezien heb. Ook al zijn we nog niet klaar. We moeten en zullen nog groeien”, laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

Vooral Mechele maakte indruk. De verdediger kampte met een schouder uit de kom, maar beet door. “Brandon is een winnaar. Van iedereen heeft hij de beste stage achter de rug. Qua intensiteit, statistieken… Brandon bijt door de pijngrens heen als dat moet. Hij is superbelangrijk voor ons.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws