Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko laat zich uit over opvolger Wesley: “Dat deden we met Izquierdo ook”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes staat in de belangstelling van verschillende clubs. Naar verluidt heeft Club Brugge ook een miljoenenaanbieding uit China afgeslagen. Het ziet er dus naar uit dat Wesley komende zomer zeker zal vertrekken.

Een wintertransfer lijkt uitgesloten, maar door de grote interesse in Wesley zit een transfer in de zomer er aan te komen. Leko hint dat Club al bezig is met zijn vervanging. “Met Club kijken we zeker zes maanden vooruit. Dat deden we met Izquierdo. We wisten dat hij ging vertrekken en haalden Limbombe en Dennis. Toen Limbombe zou vertrekken, kozen we voor Diatta en Danjuma. Hetzelfde doen we op andere posities.”

“Je kan geen tweede Wesley vinden”, vervolgt Leko tegenover Het Nieuwsblad. “Zoek maar eens in Europa een spits van 1m92, 100 kilo aan spieren die kan voetballen én snel is. Dan spreek je over types als Drogba en Diego Costa, die zijn niet dik gezaaid. Maar er zijn wel andere types spitsen, zoals Diaby, Vossen, Openda, Rezaei”, aldus de Kroaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws