Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko kijkt naar komende transferperiode: “Dat is altijd welkom”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is momenteel op winterstage in Qatar. Coach Ivan Leko kijkt alvast naar komende transferperiode. De Kroaat is tevreden met de kern die hij nu heeft.

“We hebben het tijdens de zomertransferperiode fantastisch gedaan met heel goede transfers”, begint Leko op de officiële kanalen van Club Brugge. “Mijn persoonlijke opinie is dat onze kern genoeg kwaliteit bevat. Als al onze belangrijke spelers gerecupereerd worden kunnen we van elke ploeg in België winnen.”

De Kroaat sluit een versterking toch niet uit, al lijkt de kans klein. “Als er iemand kan komen die extra kwaliteit kan brengen, dan is die altijd welkom. Maar onze kern is goed genoeg in kwaliteit. We moeten gewoon hard werken. En zien dat onze kern ook fit is, en dan zullen we klaar zijn”, aldus Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws