Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko kan op sterke selectie rekenen tegen Charleroi

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Zondagnamiddag trapt Club Brugge zijn 2019 écht op gang. Dan staat immers de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Sporting Charleroi komt op bezoek in het Jan Breydelstadion.

Zaterdagavond maakte Leko zijn selectie bekend voor die partij. Hij kan daarbij nog altijd niet rekenen op een aantal geblesseerden, zoals Mitrovic, Danjuma en Vossen. Maar desondanks ziet de 19-koppige wedstrijdselectie er behoorlijk sterk uit.

Zo waren er wat zorgen over de fitheid van Mechele, Poulain en Denswil, maar het defensieve trio zit gewoon in de selectie. Verder keert ook Krépin Diatta terug in de kern, waardoor de jonge Ngonge afvalt.

De selectie van Club Brugge voor de match tegen Charleroi

Doelmannen: Letica, Horvath en Hubert
Verdedigers: Mechele, Denswil, Poulain, Decarli, Mata en Cools
Middenvelders: Amrabat, Nakamba, Rits, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Diatta, Dennis, Schrijvers, Openda en Wesley

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws