Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft zijn selectie vrij voor trip naar Oostende

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge begon vorige week rampzalig aan de tweede seizoenshelft met een 0-1-nederlaag tegen Charleroi. Het heeft nu al een achterstand van tien punten op KRC Genk en dus kunnen Ivan Leko en de zijnen zich eigenlijk geen misstappen meer veroorloven.

En dus moet er zondag gewonnen worden op het veld van KV Oostende. Op zijn persconferentie vrijdag kon Leko alvast meegeven dat hij nog geen geblesseerden kon recupereren. Er viel ook niemand meer uit, waardoor de trainer gewoon voor dezelfde selectie als vorige week kiest.

De selectie van Club Brugge voor de wedstrijd op KV Oostende

Doelmannen: Letica, Horvath en Hubert
Verdedigers: Mechele, Denswil, Poulain, Decarli, Mata en Cools
Middenvelders: Amrabat, Nakamba, Rits, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Diatta, Dennis, Schrijvers, Openda en Wesley

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws