Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft toe: “De druk is enorm”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge neemt het komende speeldag op tegen KV Oostende. De kloof tussen leider KRC Genk en Blauw-Zwart bedraagt al tien punten. Coach Ivan Leko weet dat er veel druk komt kijken en dat puntenverlies uit den boze is.

“De druk is enorm, maar dat zal volgend weekend tegen AA Gent niet anders zijn. Als je daar niet mee kan omgaan, moet je een andere job zoeken” , laat Leko weten aan Het Laatste Nieuws.

“Tien punten… het verschil met Genk is enorm. De realiteit is dat we nu zes à zeven punten minder hebben dan dat we hadden moeten hebben. We moeten proberen de kloof kleiner te maken en dus kunnen we ons weinig puntenverlies veroorloven”, aldus de Kroaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws