Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ernst blessure Mitrovic is bekend

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Matej Mitrovic blesseerde zich in de wedstrijd tegen Lokeren. Club Brugge laat op zijn officiële kanalen weten dat de verdediger een barst in de enkel heeft en twee maanden out zal zijn.

Mitrovic kreeg in de match tegen Lokeren een trap. Aanvankelijk hoopte Club Brugge dat de blessure zou meevallen, maar een CT-scan toonde aan dat er een barst in de enkel was. Mitrovic heeft de stage in Qatar meteen verlaten en is teruggekeerd naar België.

Mitrovic zal zo het verdere verloop van de reguliere competitie missen. Coach Ivan Leko hoopt weer over de verdediger te beginnen voor het begin van de play-offs. Brandon Mechele liep eveneens een blessure op tegen Lokeren. De schouder van de verdediger ging uit de kom.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws